• Ru
  • En
  • Ua
Замовити дзвінок
21/04/2016

Валерій Коровій на прикладі Барського району ознайомив керівників райдержадміністрацій та районних рад області з можливостями розвитку територій

У рамках виїзного засідання колегії облдержадміністрації Валерій Коровій спільно з очільниками районів Вінниччини відвідав окремі заклади соціальної інфраструктури та господарські об’єкти Барського району, аби ознайомити колег з промисловим потенціалом району та можливостями, які відкриваються перед територіями у процесі децентралізації.

Учасники об’їзду відвідали ПАТ «Барський машинобудівний завод», що спеціалізується на виробництві обладнання для різних сфер промисловості, зокрема й працює над випуском твердопаливних котлів, де ознайомились з потужностями і продукцією підприємства. За словами голови правління товариства, завод сьогодні ефективно працює й активно освоює нові ринки збуту в Європі та на Близькому Сході. Крім того, підприємство розпочало співпрацю з «Укроборонпромом» і вже запустило у виробництво одне із замовлень державного концерну.

«Ми повинні чітко розуміти, що якраз промисловість продукує велику кількість робочих місць. Тому що одне робоче місце в галузі машинобудування створює біля себе ще близько 5-ти в інших видах діяльності. Разом з тим, ми показали, що підприємство випускає абсолютно якісну сучасну техніку. Це дуже актуально, тому що вироблені тут котли використовують відновлювальні джерела енергії», - прокоментував візит на завод голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

X
Написати директору
X
Замовити дзвінок
X
Замовити дзвінок
X Дякуємо за Вашу заявку!
Ми зв'яжемось з Вами у найближчий час!